Vylétni..

Vylétni..

Anotace: //po vzoru bělásků..// ....

Když už myslíš,
že tam jsi znovu..
Tam, v tom temném království..
Rozhlédni se a uzříš,
že všechna ta vlna bolu,
je uzamčena v propasti.
Rozhlédni se – no tak, - Podívej!
Jak kolem létají motýli
I ty přece můžeš..
Příteli, už nezoufej!
Podívej se na mě..- aspoň na chvíli..
Vrátím ti dech, jsem tu..
Pro tebe.. Tak vstaň..
Vylétni..
//Po vzoru bělásků..//
Už se tomu nebraň..
Podej mi ruku.. – tak ji natáhni!
Ať tě za ni mohu chytnout..
Jistit tě.. //–Na lásku..//
Věř mi, - víš, že můžeš..
Nejsi tu sám..
Příteli, - neplač..
Radši mi otevři své srdce..
Pohlť mě svými starostmi..
Snad pak uleví se vám..
//Tobě i tvému srdci//
Já vás tak ráda mám..
To ale víš.. přeci..
Vyplač se třeba..
Ale ne ve společnosti samoty..
//nabízím ti své rameno//
i když bych samozřejmě byla radši..
kdyby ho nebyla vůbec potřeba..
//i když tobě je to souzeno//
Bude dobře – otřepaná to fráze..
já vím..
ale.. něco na ní přece je..
To si opakuj..
je to tak, - je to pravda..
// i když tobě se to teď nezdá//
teď, když žal tě pohlcuje..
Ale..
Bude zas dobře..
Věř mi, jsem přece tvoje kamarádka..
Přítelkyně..
A nikdy bych ti nelhala..
Příteli..
Autor Adie.80, 04.12.2007
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: cevert, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady na točně je teď polární záře. Tvá báseň taky září

05.12.2007 12:21:00 | Petbab

moc pěkná 1*

05.12.2007 09:47:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí