Je to už dlouho

Je to už dlouho

Anotace: Snad se vám to bude líbit a dáte mi komentář:-)

Je to už dlouho,co přišel jsi na svět,
je to už dlouho,co jsem ti řekla těch pár vět.

Je to už dlouho,co ses na mě podíval,
je to už dlouho,co jsi naději v očích míval.

Je to už dlouho,co choval ses ke mě hezky,
je to už dlouho,co jsem na nebi viděla blesky.

Je to už dlouho,co z tvých pohledů měla jsem motýly v břiše,
je to už dlouho,co byla jsem šťastná,teď už si jen pláču tiše.

Je to už dlouho,ale já nezapomínám,
je to už dlouho,a já pořád slzy v očích mívám.

Je to už dlouho,a bude to ještě dýl,
je to už dlouho,co jsi ode mě vzdálen na tisíc mil.

Je to už dlouho,a já chci ti jen říct,
že možná nikdy nikoho nebudu milovat víc!
Autor nikolka.palousek, 09.06.2005
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí