Osud

Osud

Anotace: Sudičky přály...

Osamělý střelec na svou kořist čeká
zatímco pro mě přichází si čeka
asi jsem překážel tu dosti
je čas přijímání, platit daně zlosti
neváhej a střílej hrdino
ve vytrvalém dešti za bubnování hromů
prostě než se vrátím z práce domů
skončeme tu příliš trapnou frašku
před soudním tribunálem
rádce čeká provaz
že by šašek byl tu králem?
pod pelestí s obrázkem svatým
poslední snění ještě v klidu
duši svou nezatratím
ale tělo odevzdávám hněvu lidu
jen záverečné podpisy
ještě na rozsudku schází
půjdeme na procházku
tam, k mému hrobu kdesi v mlází.
Autor Vincenc Gade, 04.12.2007
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí