Napůl

Napůl

Anotace: ...

Napůl v luně, modré tůně,
Krásný potok touhou stůně,
Po Tvých očích, krásných očích,
Hřejících jak led,
Po Tvé kráse,
Satisfakce
Za Tvůj hořký jed.

Ze skla vyrobím Ti střep,
Když mocnou dlaň v svých dlaních třímám,
S láskou svou
Tě vášnivě líbám,
Nenávidím Tě –
Jsi diamantová kráska
Vraždící mě svou lstivostí.
Jsi konec, který dlouze líbám,
S bezelstnou svou chtivostí…
Autor Ammazonic, 05.12.2007
Přečteno 303x
Tipy 14
Poslední tipující: Stranger, Bíša, Psavec, Pišák, isisleo, WhiteSkull, Martinecka23, dva, Dračičák, Martanka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí.Tipec.

05.12.2007 13:23:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí