Zamyšlení o světě

Zamyšlení o světě

Anotace: Automatický text..

Zamyšlení o světě
*

Chodíme kolem sebe,
ale naše oči jsou slepé,
mluvíme na sebe,
avšak naše uši neslyší,
líbáme se,
ale ani jeden z nás nic necítí,
držíme se za ruce,
ale stisk jakoby se vytratil,
tulíme se k sobě,
ale teplo našich těl je pryč,
ležíme vedle sebe, ale jakobychom usínali sami,
snídáme spolu,
a přitom máme radši samotu,
říkáme si - sejdeme se po práci,
avšak pracovní dobu natahujeme jak jen se dá,
vyrážíme na cestu k domovu,
ale říkáme si - poznám já tu tvář, která na mě čeká?
*
Je to smutné v dnešní době,
nikoho nechceme s námi v domě,
milujeme samotu,
přesto toužíme po rozruchu.
Ptám se proč
- proč je to tak?
Copak nikdo nečeká (a nedoufá?),
a nebo čeká na zázrak?
*
Zvedněme hlavy
a nastavme srdce,
otevřeme ruce
a připravme duše.
Je třeba si pomáhat,
je třeba si naslouchat
a je třeba se hlavně - milovat..
Autor LOMI, 05.12.2007
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A od toho jsou mezi námi ještě tací, kteří budou za toto vše krásné bojovat a dodávat sílu druhým..

10.12.2007 23:48:00 | LOMI

Ano, krásně jsi popsala dnešní svět. Lidé touží, ale ztratili veškeré sny a naděje, a proto je ta touha jediné, co jim zbylo.

10.12.2007 16:04:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí