Neznám tě!

Neznám tě!

Anotace: a bylo tomu tak vždy..

Neznám tě!
A nikdy jsme se ani neznali.

Jako by to byl film
co sleduji jen z povzdálí.

Jako ztracený časopis
a jeho nikdy nevydané vydání.

Ani svět co nespatřil nás nikdy spolu
Svět a jeho rozšířené vnímání.

Mohl bych říct,že je mi to líto,
aby tě to uklidnilo
Ale to bych lhal...
Není lítost nad něčím
co vůbec nikdy nebylo.

Já neznám tě!
Ale možná k tomu někdy dojde
podáme si ruce,představíme jména

mlhavě si můžu představit
jakou máš povahu,jaká si to žena

Ale já neumím odhadovat lidi
a asi to na mě každý z nich vidí
A nevím co vidíš ty,co chceš
a co si myslíš
....neznám tě.
Autor Petr Z, 05.12.2007
Přečteno 543x
Tipy 6
Poslední tipující: Loveless, Erion Fate, Pišák, takova, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Líbí se mi to.

05.12.2007 13:35:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí