Láska a její trápení..

Láska a její trápení..

Anotace: Když jsem byl smutný,tak jsem tohle psal a přemýšlel,proč sem teď sám,nejspíš si za to můžu já,ale tím víc to bolí a tím víc mě to mrzí..

Smutek je štěstí,
láska je bol,
už berou mě v kleští,
už vážou mě v kol,
už lámou mi kosti,
přišli i hosti,
pálí mi kůži,
donesli růži,
trnitá cesta,
pryč je má vesta,
svižný je bič,
tvrdá je tyč,
dolů jdou kalhoty,
styďme se nahoty,
svlečený do naha,
daleko od blaha,
zbývá jen odvaha,
nehty mi trhají,
štědrostí mrhají,
kůži už stahují,
chutě ji slaňují,
lámou mé kosti,
mlčím jim k zlosti,
vztekat se nedají,
maso mi trhají,
k čertu mě poslali,
jazyk mi vyrvali,
mlčení zůstalo,
mučení vzrůstalo,
zbylo jen ticho,
už pářou mé břicho,
na špalek položí,
koleny v rohoží,
hlavu mou mlčící,
jeptišky plačící,
hlavu mi sťali,
všechno mi vzali..

Ale duši..duši mi nezlomili...!
Autor Tucna, 05.12.2007
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Norlein, Erion Fate, Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a to je hlavní=)

05.12.2007 19:32:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí