Carpe diem

Carpe diem

Anotace: ***

Carpe diem donec id adite,
život je krátký, nemysli na zítřek.
Vzpomínky uschovej na chvíli poslední.
Život si užívej, dělej ho nevšedním.

Carpe diem. Slyš, život je krátký,
co se již událo, nejde vzít zpátky.
Nemysli na příští, co by se mohlo stát.
Co máš chuť učinit, pospíchej vykonat.

Nadešel asi poslední den,
svět na to, bohužel, nebyl dost připraven.
Lidé se zbláznili, pláčí a bědují.
A já to všechno s trpkostí sleduji.

Carpe diem, konec je tu,
nemysli na pomstu, na zlost a odvetu.
Užívej života, překrátký čas,
vypni už, nemysli, emocím napospas.
Autor dark_stuff, 05.12.2007
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Lyuk
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joo, mě se to líbí;-)

05.12.2007 18:30:00 | Lyuk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí