Černá klisna

Černá klisna

Anotace: koně přece nemusí umírat, za nic nemůžou...mají nás rádi..

Rozběhla se po stráních,
Kopyta se zarývala do hlíny,
Hříva jí vlála ve větru,
Kéž by mohla běhat ještě na chvíli…

Černá klisna,
Slyším jak naříka,
Probrala mě ze sna,
Je to jako píseň smrti..
její duše již do nebe letí…

Za nic nemůže a přesto zaplatila,
Myšlenka spravedlnosti??
Navždy se vytratila…
Autor Laivindil, 05.12.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí