POCIT VINY

POCIT VINY

Anotace: Je to takový pokus .. který se ovšem nijak zvlášť nevyvedl ..

Sžíravý pocit viny,
jež stíhá sny hříšníků,
jsme ztraceni v inspiracích
a píšeme epitafy,
na čela svých pomníků.

Na smuteční kvítí,
stékají kapičky krve z našeho
potu,
a tam kde slunce svítí,
září kousek ostrého hrotu...
Snad asi od nože.

Zkoušet a prohrát,
vše co je v sázce,
jen život, řeknete si.
Já směsně vysměju se..
lásce,
a dál se snažím vytáhnout...
toho ježka, jež vězněn je v kleci.
Tak proč mu nedát svobodu?
Autor Jajja, 05.12.2007
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Vladimír P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

melancholicky krásné...

27.02.2008 20:14:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí