zklamání

zklamání

Anotace: nevím...názvy básní jsou pro mě těžký oříšek....

Když lesk se do očí přidá.
Slzy nemůžu zadržet.
Stesk zamaskovat se nedá.
Už to nemohu dál vydržet.

Lhát nemůžu již dál.
Mé lži průhledné jsou.
Já nemůžu jít na bál,
neboť ostatní jdou.

Mé srdce touží tam jít.
Však pozvání mi chybí.
Já nemohu tam prostě být,
jestli se chci vyvarovat další chyby

Můj princ již jinou na tanec má.
Já navíc bych tam jen byla.
Mé místo už zaujala jiná.
Na mě jen potupa zbyla.

Budu říkat lži průhledné
a bolest snášet dál.
S prášky snad mysl nepodlehne
než skončí tento bál.
Autor Adeleide Gregory, 05.12.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí