Den pro Jitku

Den pro Jitku

Den pro Jitku,

je den,kdy Mikuláš s andělem
otvírají čertům vrátka,
roháči se spouštějí
po provazu
ze sněhových vloček na zem,
brhákajů
svou zemitou píseň,
složenou
z lidského hříchu,
pokušení,
dají si jednu rundu rumu,
na cestu
do pekelného
zařízení.

Užívejme života,
dokud je čas,
peklo a nebe
je stále v nás.

Připíjím na Jitky
aby Mikuláše ctily
jako čertice s muži
naložily...
Autor devcatko z jetele, 05.12.2007
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jitkám, též skrze tvou báseň vše nej...

06.12.2007 21:27:00 | Pišák

...ta je krásná - děkuji... tu poslední větu si beru k srdci :D Jitka

06.12.2007 08:05:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí