Otázky

Otázky

Anotace: pochmurná ...

Pomalu vyklovaly černé vrány,
všem starým hříchům nové rány
a tys je navíc naplnil i solí,
teď se divíš, jak moc tě to bolí.

Podivné stíny starých vin,
hlavu ti zamotají jako blín
a ty ji ještě motáš vínem,
tak řekni kdo je více vinen?

Vina či nevina, otázka smrti,
otázka života, jež mnohé drtí.
Ty ještě stále sháníš odpovědi,
však ti co vědí dávno nepovědí!

Zeptej se obyčejné lůzy,
kde všude najít svoje múzy,
nebo se srdce svého taž,
kde všude bude domov náš.
Autor Obyčejný básník, 05.12.2007
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: igniss, estrellita, Pišák, maliska, Vladimír P., MalaIzis, JardaCH, danav, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

my múzy nehledáme, ony si najdou nás, my jsme prostředníci.

07.12.2007 12:16:00 | Vladimír P.

... nejvíc se mi líbí hned první sloka ...

06.12.2007 08:45:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí