Bez křídel...

Bez křídel...

Anotace: ....a přece anděl....

Anděl není ten v bílé říze
se svatozáří nad hlavou,
není ten, co se z výšky sklání,
na mráčku pluje oblohou...

Anděl je ten,co do tmy září,
když dušičku máš bolavou,
on nemá křídla,krásnou tvář
a ani hřívu zlatavou.....

On zavírá brány pekelné,
když život se zdá k nesnesení,
je ten, co ruce teplé má,
připravené k pohlazení....

Tvůj anděl nemá tělo boha,
dokonalý být nemusí,
je jednou z tváří v davu mnoha
a přitom jeden jediný...

On jediný je tu pro tebe,
když strach ti svírá srdíčko,
když slzy zlosti razí cestu
tvou uplakanou tvářičkou...

On nesoudí tě za tvé hříchy,
pořád stejně má tě rád,
nenajdeš v něm stopu pýchy,
je jediný...je tvůj kamarád...

Kamarád je tvůj anděl strážný,
nedá padnout duši tvé,
i když všechny sny a lásky
zdají se ti ztracené......

On pomůže ti z prachu vstát
a po tvém boku zůstane,
když tě život bací pěstí
a na kolena dostane.....

On a ty jste dvojka silná,
svět kolem se hravý zdá,
bláto,poušť i dravá řeka
ve dvou se dá překonat...
Autor Majdi, 06.12.2007
Přečteno 768x
Tipy 12
Poslední tipující: WAYWARD, Pišák, Modrý Adept, genca, Psavec, Dračičák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

...dobře a o přátelství obzvlášť dobře,tak dobře ST

31.01.2009 10:54:00 | WAYWARD

Všichni potřebujem anděla...

28.12.2007 02:17:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí