Nová místa

Nová místa

Anotace: ...

Tak už přišla chvíle,
kdy tyto zdi tuší mé poslední pokusy o rýmy.
Můj život má nejspíš jiné cíle,
než žít pod jednou střechou s lidmi podlými.
Tak plním pár věcmi svou malou tašku,
nemělo to zde dlouhého trvání.
Tímto dnem končím celou tu frašku,
už neuslyším jeho věčné breptání.
Loučím se s místnostmi, kde sladce jsem usínala,
však najdou brzy nového pána.
Štěstí tu bylo, ač mnohé dny jsem proklínala,
snad nová šance je mi teď dána.
Na příchod můj čekají nová místa,
co otevřou mi náruč s povděkem.
Nastanou lepší časy, jsem si jistá,
však žít bych tam chtěla jen s tím jedním člověkem...
..........on ví.....
---
Autor estrellita, 06.12.2007
Přečteno 217x
Tipy 3
Poslední tipující: Martanka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

martanka: diky:o)budu se snazit...

06.12.2007 15:01:00 | estrellita

tak ať novou šanci využiješ co nejlíp,teda jestli je to z tvého života

06.12.2007 14:56:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí