Přání

Přání

Anotace: ....:))

Připadám si jako malý kluk,
co trenýrky nosí a přes rameno luk.
Postávám u skříně výkladní
a dívám se na tebe už mnoho dní.

Odnesl bych si tě v papírovém pytlíku
a schoval v tajném šuplíku.
Mohl bych každičký den s tebou si hrát
mazlit se a smát.

Proč jsi tou hračkou nedostupnou
krutou i milou a neústupnou.
Nechci si s tebou jen tak hrát,
tebe chci do smrti milovat.
Autor Ladžik, 10.06.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí