Chci ti toho tolik říct

Chci ti toho tolik říct

Anotace: tohle jsem napsala pro moji maminu k narozkám jen tak je to kostrbatý ale přesto to sem dávám. Vše nejlepší mami krásné narozky mám tě moc ráda.

Chci ti toho tolik říct

Mám ale strach, že nenajdu odvahu či vhodný okamžik
Vždyť život je jen oka mžik

Chtěla bych ti povědět jak moc tě mám ráda
Beru tě jako nejlepšího přítele a kamaráda

Jsi mi oporou a rádcem
Jsi mi osudem i snem

Jsem ráda, že tě mám
A věř nikomu tě nedám

Jsi moje máma ta nejlepší věc v mém životě

Jsi mi vším a věř ač ti to neříkám denně je to tak
Prostě a jednoduše jsem člověk co tě má rád.
Autor julie20, 06.12.2007
Přečteno 857x
Tipy 11
Poslední tipující: Danger, 4LJFilip, lucajda89, Morgenstern, excited, el viento, Pišák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Jsem máma a tohle by mě potěšilo...

10.12.2007 07:14:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí