Pravda

Pravda

Anotace: kde je ?

Vina posazená v mozajce vědění..
ukrytá před světem s pocitem souznění..
spolu a bez sebe jak noc a den..
kdo z nás je pravdou podveden..
osud náš směje se za rohem tápání..
ztrácím se v lavině věčného chápání..
tajemný přítel strach do barev vyveden..
čeká a spřádá síť den co den..
zázraky schované pláštěnkou příštích dní..
vysvitnou s nadějí jak slunce polední..?
Autor dva, 06.12.2007
Přečteno 439x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, maena, excited, NikitaNikaT., Pišák, Martanka, Jiparo, Oblázek, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

podle mne velmi povedená

22.04.2008 13:15:00 | drsnosrstej kokršpaněl

vodenka to vystihla.

06.12.2007 15:37:00 | NikitaNikaT.

Máš, mě blízký styl psaní, pěkné...

06.12.2007 14:23:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí