Nářek pokrytce...

Nářek pokrytce...

Anotace: ...

Plynové komory zažívacích traktů
v polovině smrti chodí utrpení
před branami zní je pár smrtelných taktů…

Na tržnicích Konce na-nic-amulety
nosorožčí rohy mleté do tabletek
striktně oddělený Svět vlastními světy…

Halogeny lamp a černočerné strachy
Bez jídla a vody plno živé váhy
Aktivisté slíbí zaručené krachy...

Velké oči hledí skrze naše mříže
miluj vlastní bližní i když nejsou tvoji
pokrytectví lidí i bez znaku kříže…

... chvilce osvícení po soucitu volám
doma v bílém chladu zatím tepe salám...
Autor Ayla, 06.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa, Bíša, La Suneteto
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, ...
no jo, ale co s tím?

Ono je to těžký.:-/

Sem teda nepochopil co tím GAY roboti chtěli říct...
:-))

06.12.2007 13:35:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí