minuty..

minuty..

Anotace: vteřnami násobím...

Mihotavé minuty,
v lesku všedních dní,
laskavá slova,
ve chvílích prázdnoty,
ráno pak tesklivě
zuby své vycení,
v každičkém pohybu mém jsi ty,

z mokvavých provázků,
co z nebe mi smutně kanou,
vážu si svoje rány,
však ze vteřin skládám
mozaiku obrázků,
jež hlavou mou stále vanou
a proto nikdy nebudem sami...

...ikdyž na duši zbudou nám šrámy...
Autor chalcedon, 06.12.2007
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a na duši
zbudou nám jen šrámy
jež se nezhojí
i když samo nebe
uprosíš...
otevřená rána
zasypaná solí vzpomínek
jejichž krása
tolik bolí...
jak zvláštní žijem svět

09.12.2007 16:01:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Ty se zhojí...

06.12.2007 16:28:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí