Omluva z hodiny

Omluva z hodiny

Anotace: jednou jsem nechtěla být zkoušená no :-D

Maminko moje nejdražší
Záříš jak slunce nejsladší
Ty omluvíš mě z chemie
Já náhle pak budu lilie
Ty omluvíš mě z hudebky
Já náhle pak budu bez depky

Chemii mám já první hodinu
Vzpomínat budu na svou rodinu
Napíšeš že jdu k zubaři
Z nás budou velcí šprýmaři
Půjdu akorát na sedm ráno
'Chybí jednu hodinu' bude pro ně bráno

Po chemii já vrátím se zpět
Z toho nezboří se svět
Máš-li omluvenku lepší, sem s ní!
Hlavně při tom, mami, neusni
Opravdu tě moc prosím
Jedničky ti stále nosím

..tak to nechtěj měnit..
Autor wigi.sama, 06.12.2007
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vydro, nestydíš se, takhle podvádět. Ale těmi super verši si maminku určitě přemluvil. Moc pěkně napsané.

10.12.2007 13:08:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí