Shluk myšlenek

Shluk myšlenek

Anotace: "K"

Někdy je lepší, jen zavřít oči
a jak malé dítě zavrtět hlavou.
Hladit dlaněmi ten obláček,
a nechat věci, ať si plavou..

Mít vlastnosti barevných stužek,
na ocasu čínského draka..
A přes všechno být jen malý proužek,
na očích sněhového vraha..

Vládnout sílou zlověstného obra,
držet pevností broučka otěže.
A naivně věřit v kousek dobra,
v prince Bajaju, že opět neselže.

Snad učení v přesvědčení přítele,
přišlo mi jako dlouhá noční můra.
Vždy člověk, co je jen trochu při těle,
nemusí být vždy jen zrůda ..

A tak vysmívám se minulým,
co životem mým prošli.
A marně v mlze zatmění,
s vírou, že přítele našli ..

Ve lži se utopili ..

A tak ať Bajaja vyhrává,
ať drak nosí na ocasu barevné proužky..
Ať objímajícímu strom sílu dodává,
a mě nelámou se ty prokleté tužky ..

při psaní ..
Autor Analisieren, 06.12.2007
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: vapiti, Jiparo, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vapity - cekam ho pod sromecek drahy Petre :)

10.12.2007 20:59:00 | Analisieren

... a nechceš koupit ořezávátko ? ... :-)

07.12.2007 23:20:00 | vapiti

dekuji, moc : ) tva slova davaji silu myslenkam : )

07.12.2007 22:43:00 | Analisieren

...tyhle tvoje myšlenkové "souboje" mi moc chyběly!

07.12.2007 08:22:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí