Tři slova znamenající celý svět…

Tři slova znamenající celý svět…

Anotace: někdy více...než celý svět...jsou ty tři slova...tak řekni je hned...

Jen tři slova ve svém srdci měj:
Miluj, trp a odpouštěj.
Je těžké milovat když nevíš,
jestli je vůbec koho.
Těžké je trpět,
když je to pro nikoho.
Je těžké odpustit,
když srdce těžký kov je.
Je těžké to vše dodržet,
když srdce z kovu tě nezahřeje.
Autor BlackPearl, 06.12.2007
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí