Píšťalka sametová

Píšťalka sametová

Mám hlásek
píšťalky sametové.
Mohu si nastavit
hluboký či vysoký tón.
Leč někdy falešně zpívám
a nepřiběhne nikdo.
Jen můj pes vrtí
ohonem a těší se
na vycházku.
Slyším svůj hlas,
hodí se ke mně.
Mé tělo se zmítá,
tančí divoká kola,
veselá flétnička
na mne volá,
diktuje radost života.
Jsem živel podsvětí,
fantazie volně plyne.
Poslouchám ten tón,
vychází ven,
sedí ve větvích,
štěbetá
o mých láskách.
Je nakažlivý jako epidemie.
Všude se hraje,
veselí a zpívá.
To já jsem způsobila,
že píšťalka,
co z mého hrdla plyne,
tak krásně zní,
jak originální melodie.
Autor devcatko z jetele, 06.12.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí