Spontání....

Spontání....

Anotace: k této básni mě trošku inspiroval Kávový poutník....

Střep od krve
Jizva od střepu
Rudá tekutina….
…z těla se rve
v temném sklepu

Teplo za chlad vyměnila

Z plic vydechla naposledy
Bezmyšlenkovitá myšlenka mysl zmátla
Čekala snad víc, že prolomí se ledy
Mladá duše nestačila a nezestárla

Každodení den nebere na nás ohledy
Na obyčejné osudy beze jména
Končí další bezejmenná studenými pohledy
Na věky věků v temnotě opuštěná
Autor Breakthru, 07.12.2007
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Ammazonic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí