Život

Život

Anotace: ...

Život se zdá být krutý
není to však pravda
narodit se je dar
zemřít je pocta.

Bůh bere,Bůh však dává
spravedlnost ale rozdává.
kdybychom zůstali na vždy,
Každý si to přejeme
ale neuvědomujeme si...

přátelé řeknou navždy sbohem
a my,tu budeme věčným sloupem
jaký to má smysl???...
Smrt je uvolněním
Avšak mrtvého nevzbudíme oplakáváním
jen sbohem navrátím...

Život je nejcennější
nikdo si ho bere,
ani nepřemýšlí.

Zrození je krásná věc
První pohled
Objeví se dítěte krásný pohled

vyrosteme,mládí vrství neproniknutelný led
vše je dávno za námi
další překvapení klepá na dveře...
jaká krása jaká zloba se otevře!?...
Autor Ty, 07.12.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí