Krabice vzpomínek

Krabice vzpomínek

Anotace: Taková volná myšlenková asociace... zrodila se ve chvíli, kdy jeden den umírá a rodí se druhý...

Do krabice z papíru
vzpomínky zavírám,
pošlu ji po proudu,
minulosti sbohem dám.
Před pravdou utíkám, vím,
však pronásleduje mě temný stín.
ten stín má jméno Strach,
mám pocit, že je vrah...
Vrah co duše zabíjí,
Naděje a Láska se mu nelíbí.
Co by život bez naděje byl?
Nedopalek, co někdo zahodil.
A život bez lásky?
Cesta bez cíle,
to by ses nachodil...
Smysl života je tam,
kde láska a naděje spolu chodí spát,
nech si o tom kraji zdát.
O kraji kde vládne mír,
kam nezasáhne starostí vír...
Autor Edja, 07.12.2007
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Yukki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký..pěknej styl psaní...je v tom něco víc...

10.01.2008 18:52:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí