Má na líčkách zaschlou krev

Má na líčkách zaschlou krev

Den za dnem ubíhá,
jen tak si lítá v čase,
nás to tady zmáhá,
stále chodit po té stejné trase.

Nevím jak to mám nazvat,
možná vězení by bylo to správný.
Denno, denně vstávat
do prostředí kde nejsme zvaný.

A přesto je ten svět svůj,
má na líčkách zachlou krev.
A přesto stůj co stůj,
odkrývá v sobě neskrotný hněv.

Směje se lidem,
jak krásně je dovede trápit.
Hladí nás ledem
a ví, že to zachvilku začne studit.

Životy končí,
srdce se lámou,
co je teda hezčí,
když sny se realitou stanou.
Autor ta co bývala Andělem, 07.12.2007
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, NikitaNikaT., Platón
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten konec je myšlenkový, jen doufám, že sny, co stanou se realitou, nejsou zrovna noční můry.

04.02.2008 16:25:00 | NikitaNikaT.

pěkné je vidět že je do toho vloženo srdce ;)

08.12.2007 12:58:00 | Platón

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí