možná, někdy...

možná, někdy...

Anotace: ...

Možná, že usínám klidněji,
možná se mi každý den nezdáš,
možná, vstávám snadněji

ale někdy
někdy, víš jsi tak blízko
někdy tě cítím jasněji
někdy jsi
Autor Andee, 07.12.2007
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, maena, Dračičák, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí