Nástrahy noci

Nástrahy noci

Anotace: Už včera bylo pozdě

Slzy ničí krásu. Neplakej!
Nehledej tu spásu! Pozor dej!
Tohle je svět a život s ním.
Uvadlý květ a nic s tím nenaděláš
Rozvířenou nocí pobíháš
Kolem samí vlci. Usínáš!

Pozor dej, snad tě nesežerou
Utíkej! oni si rádi pohrajou

Oči jako lesklá slída
Zuby, ty zuby bílá křída
Též smrdutý dech
Tvůj osud stojí za povzdech
Nyní už je pozdě. Neplakej!
Ty jedna malá špinavá děvko!
Autor UNDEAD, 07.12.2007
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Yukki, její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... nauč se tančit, rytmů je mnoho ...

04.01.2008 19:24:00 | Joseline

taky skvělý...až mi z toho běhal mráz po zádech....fakt v tobě něco je...

08.12.2007 09:15:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí