Parodie na život

Parodie na život

Anotace: ...

Nechci být jako ostatní,
co někoho si přivlastní
a nazývají láskou
vztah s dlouhou výplatní páskou.

I kamarády ohromí
ty směšné drahé pohromy,
pak hlavně zůstat netečná,
když přijde láska skutečná.

Protože pro život především
zůstává nad city, nadevším,
prestiž a obdiv publika,
to není život, jen replika.
Autor fire.fly, 07.12.2007
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně se mi líbí poslední sloka

16.03.2008 00:20:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí