Sněhové vločky

Sněhové vločky

Anotace: Pro jednoho moc dobrýho kamaráda! Nebuď už smutnej jo?:(

Když spadla ti první sněhová vločka do oka
po tváři teče tenký pramínek
vyprávíš mi o svém životě
plném smutných vzpomínek

Povídej mi o trápení
o lásce a věčném snění
další vločky tají ti na tváři
více pramínků vodou ji rozzáří

Je hodně lidí co má tě rádo
a hodně pro které trápit se nestojí
hodně takových co za to stálo
a taky lidí co pomoct se ti nebojí

Najednou ale nesněží
a tvá tvář je celá vhlká

Tak neplač už
Autor Neaira, 07.12.2007
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: její alter ego, jesterka, Dračičák, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí