Vrazi

Vrazi

Anotace: popis vrahů

Pod šedou kápi hlavu skrytu,
Vrazi si světem kráčí,
Bez úspěchů a blahobytu,
Prohřešky své s sebou vláčí.

Nebe je temné smrtelný jed,
Zabíjí kladiva úhozem,
Ze světa každého zpraví hned,
Domovem věčným bude mu zem.

Z důvodu peněz a nebo zášti,
Posílat lidi, do nebe, do pekla,
Na jejich černém mrtvolném plášti,
Krůpěje krve zběsile protekla.

Svým krokem tichým plíží se nocí,
Pláště jim čechrá ledový vánek,
Smrt lidem nosí a darují spánek.
Autor Frosty28, 08.12.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí