Paranoia

Paranoia

Anotace: ***nedopsaná***

Normální věci se jinak jeví,
všude číhá nějaká hrozba,
stačí šustnutí a nervy se chvějí,
"Prosím, nechte mě!", věčná prosba.

Největší nepřítel jsou pro něj davy,
nelze se schovat "nebezpečí",
koukají na něj snad všechny hlavy,
jeho "nemoc" se jen těžko léčí.

Stále ho zúžuje panická hrůza,
strach ho neúnosně zžírá,
nepomůže ani ocelová blůza,
důvěru ztratila jakákoli víra.

Vyhledává místa, kde vše na očích má,
aby všude kolem sebe viděl,
bojí se zrady od lidí, co zná,
zřekl se i přátel.
Autor Tomíno..., 08.12.2007
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Norlein, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí