TO a Nic

TO a Nic

Anotace: www.blazni.cz

Jednou se malé TO
vydalo do světa.
Nevědělo proč,
jak malý popleta.

I bloudilo TO po kraji,
nevědělo proč,
nepřemýšlelo,
jen se tak ničím opájí

Nevědělo proč
vášeň to v něm vzbouzí,
ono i to malé TO,
o NIC mělo nouzi.
Autor Groovísek, 08.12.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí