Slzičko

Slzičko

Anotace: ...

Kapičko,
slzičko z nebe,
přestaň plakat,
nechej slunce květy laskat,
rozesmutnila jsi mne,
kanulas po okení tabulce skla.
Svou ruku jsem dešti nastavila,
nechtíc tě nechat roztříštět.
Chytit tě do dlaně
a druhou dlaní přiklopit tě.
Aby ses nerozkutálela,
chci tě schovat,
nechat tě padat do měkkého,
ale ani samet mých dlaní není ti dost.
Dám ti tedy polštář z pod své hlavy
než uspí tě země noc.

...
Autor Andee, 08.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, maena, Dračičák, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už je pryč, díky :)

11.12.2007 15:02:00 | Andee

pozor..máš tam preklep:-)

09.12.2007 07:12:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí