NECÍTÍM SE PORAŽENÁ

NECÍTÍM SE PORAŽENÁ

Anotace: "co to hrajete za hruuu" ... "to je fotbálek"

Ona se k tobě nějak má,
tak snadno tě dostává,
ta lstivá a proradná,
krasavice mazlivá
dívej se na ni,
na kouzelnou kočičku,
láká tě na náramek,
co byl za přílohu k Bravíčku,

(vyhrála bych,
mít pistolku s odličovací emulzí)

některé věci jsou ovšem zneklidňující..
Tvoje letmé dotyky na její ruce,
vím,že nebyly nechtěné,
už to není legrace.

NE!
Neotáčej se,
stejně se nedívám,
z pravdy strach mívám,
nedívej se,
vybuchnu...
a potom
...zařvu do prázdna,
a budeš mě mít za blázna..
Autor Lonely, 08.12.2007
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hej Evi to je největší masakr tahle básnička!!! Není náhodou o Tomovi? =))

07.01.2008 21:19:00 | Turmalina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí