Odin...The God of Vikings

Odin...The God of Vikings

Anotace: ...

Po proudu moře se lodě plaví
vikingové v plavidlech křičejí
Protivníci dřevěné hradby staví
davy lidí se stěhují
Vikingové bojují pro čest
každého zabijí
bez rozdílu na věk je pobijí
stateční bojovníci se vylodují
hradby zapalují...
Bránu rozrážejí...
Velký boj nastává
vikingský bojovník rány rozdává
plno nehybných těl
největší bojovník uprostřed bojiště postává
zase sladké vítězství
šperky a zlato si odnášejí
zpět domů odpolouvají
pro čest a slávu bojují
my jsme zase vyhráli,pokřikují
lup si spokojeně rozdělují...
V dáli moře mizejí...
Autor Ty, 08.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: The Crow
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je vidět že máš vkus a nejsi jako ostatní zasmušilí black metalem. Dobře je že se najde mezi tou pochmurnou sebrankou aj dobrej spisovatel jen tak dál

25.12.2007 16:28:00 | The Crow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí