V kuchyni

V kuchyni

Anotace: kuchyn a kriz

V kuchyni

Už je to tu zas
potemnělá kuchyň
ze stropu jas
po stěnách běhá
Kristova hlava
a není sama
další se blíží
nohy na kříži
zuté v předsíni
děj se odvíjí
podle scénáře
stojíš na čáře
čekáš na ránu
přijde čekaně
hřeby do dlaně
kuchyni napospas
znova a zas
Autor Stepa, 10.06.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí