PALANDEN

PALANDEN

Anotace: po dlouhe dobe me nekdo inspiroval . . . ale tak nejak "jinak" (?)

Bloudíš v mých dlaních
a slovy stavíš mosty,
jež nakonec dotyky svými pálíš
...
ptáš se
a
lucernou ve stromech světlo hledáš
...
anděl tě objal nehybného
jen
šumíš meluzínou
.
spadla ti hvězda
k nohám moudrých zítřků
.
prodala ti vůni
.
.
.
pomněnky ti barví oči
tma zase ty mé
na schodištích pod kamennou sochou
.....schoval jsi lásku
.
nenadání
.
tichý závan něhy
...
cítíš
když projdu
...
ale nepoznáš
otočíš tvář
...
tiše vzdychne
naše nepoznání

...
Autor Nausika, 08.12.2007
Přečteno 379x
Tipy 16
Poslední tipující: Agniezka, Heda, D.Angel, NikitaNikaT., Ahimsa, looser, Metcheque, WhiteSkull, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní, super..smekám..

18.10.2009 03:06:00 | Agniezka

Moc dobře vyjádřené pocity asi odváté touhy.

12.01.2008 07:24:00 | s.e.n

Nádherná, Nausi..opravdu...a tuhle část musím extra vyzdvihnout:
pomněnky ti barví oči
tma zase ty mé

- jsem rád, že jsi zase něco napsala. Měj se moc krásně

04.01.2008 02:38:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí