Nejsem II

Nejsem II

Anotace: upravená verze jedné staré básničky :)

Žila jsem, nežila,
pro Tebe přežila...
pro Tebe viděla...

Nic víc jsem neměla...
jen Tebe...
a teď jsem ztratila
i sama sebe...

Utekls, ztratil ses,
odplaval v moři...
Zanechals lásku,
co zůstává
...a nikdy neshoří

.
Autor Veronika R., 08.12.2007
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí