Proč jen???

Proč jen???

Anotace: pro ty co si v minutách melancholie pokládají takové otázky.....

Proč jen život máme?
Kčemu a proč?
Komu svou lásku dáme?
Vždyť svět je jen velký kolotoč!

Proč jen dívka brečí,
po rozchodu s klukem?
proč slzy jí po tvářich crčí,
proč musí žít ve světě krutém?

Proč ten kterému věříte,
vždy vás musí zradit.
Vždycky když s něčím se mu svěříte,
teď už to nebude na vás platit!

Proč lásku hledáme,
vždyť stejně jednou zradí.
Pak už ani sami sebe neznáme,
a pak moc a moc to bolí.
Autor Darsie, 10.06.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí