Sliby = chyby

Sliby = chyby

Anotace: ...možná jste se s tím také setkali - čekáte, že zavolá - ale telefon stále mlčí...

Snad jednou si vzpomeneš,
že zavolat dneska jsi měl,
že řekl jsi mi včera:
"Ano, rád bych Tě uviděl..."

...jenže...

V pondělí nemůžeš,
ale prý zavoláš (!)
v úterý - bohužel -
s tím nic nenadělám...
ve středu - možná -
ale předem už víš,
že ani ve čtvrtek
už mě neuvidíš..
A v pátek ? - snad -
to už vypadá líp,
jenže někomu jinému
slíbil´s to dřív....
zbývá nám víkend
sobota, neděle....
já neptám se, zda můžeš
a (raději) mlčím...zbaběle...!!!
Autor Aniba, 09.12.2007
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: ona, Pišák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle znám bohužel moc dobře :-(

22.12.2007 01:16:00 | ona

jo jo. Vždycky jsem zapoměl zavolat nebo napsat. Nevyplácí se.

09.12.2007 14:13:00 | viselec

To zná asi každý...

09.12.2007 12:08:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí