Dětičky nebudou

Dětičky nebudou

Anotace: ..."Vesmírní lidé Vás ochraňují a milují" :D Jen k neroztrhnutí zamotané vzpomínky... 7.12.2007.... 18:34...Vlak 661 přijíždí na 4.kolej... Nechce se mi tuhle básničku dávat do "láska", prostě nechce... Takže tam nebude.

Dětičky nebudou,
a koktejl z pitné vody taky ne.
A vůbec to není zklamání.
Naopak.

Vesmírní lidé Vás ochraňují
a milují...
A nebylo 13:49
a přesto tahle čísla,
zasáhla do koloběhu setkání...

Pocity se nerecyklují,
to už bys mohl vědět...

Voda je teplá a studená
a hlavně,
nekonečně vodová.

Zapaluji imaginární cigaretu
z doopravdy otevřeného okna.
Co když je to všechno jen sen...
A já se už nikdy nepotkám.
Tak proč chodit ven?

Prší.
A nikdo neunikne bolesti.
Schované za krásou večera.
On jednou skončí...
Stejně jako reklama dozněla.
Prášek se rozpustil,
cukr se rozsypal
a pivo bylo vypito.

Věci mi voní,
stejně jako cesta z vlaku,
stejně jako ten déšť,
pohovka a pár minut strachu.
Ten byl ale zbytečný...
Jak voní hodiny štěstí,
a jaká je esence noci?
Jsme to všichni ale krásní cvoci...
Autor mattoni.uz.neni, 09.12.2007
Přečteno 244x
Tipy 8
Poslední tipující: Pišák, Pixie, embryo v hlave
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle imaginární svět...
rozumím ti a máš to vyjádřeno na 1*

10.12.2007 15:25:00 | Pišák

pěkný!

09.12.2007 17:54:00 | Pixie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí