Pro Mišku

Pro Mišku

Anotace: pro jednu skvělou holčinu co jsem měla možnost poznat....

Vymyslet báseň pro tebe není lehký úkol,
vykřičet až do nebe,
že tvé tváře slzy kropí a srdce je bolavé.
Třeba by v nebi někdo poslouchal co jim říkám,
že jeden anděl má na duši šrám,
a že potřebuje pomoc, protože ho nevyléčí sám.
Možná se mi slova pletou ,
a možná se stanu malým poetou,
co o tvém životě bude psát,
o tom z čeho máš radost a naopak.
To co jsem ted napsala,
těch pár slov a řádků to ti chci darovat na památku,
aspoň ti malou radost udělají a aspoň tě trochu potěší,
když budeš mít šrám na duši.
Autor PonozkaB, 09.12.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí