Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Taková rozchodová....

Ještě nevíš a neznáš, co je to slovo milovat,
znamená to tomu druhému štěstí a lásku dát.
Byl jsi jak Anděl, co přiletěl z nebe,
teď už s tvých pohledů srdce mě zebe!
Nemůžu lásko opravdu dál,
proč si mě trochu víc nemiloval?
Umíš být studený jako kus ledu,
já s tebou dál už žít nedovedu.
Zbývá mi naděje,naděje malinká,
že tahle láska bude jen vzpomínka.
Autor Štěpulínka, 09.12.2007
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí