Konec....

Konec....

Anotace: Taková ta situace když už člověk neví co má dělat...

Mé srdce říká ,chci být s tebou,
ale já chci být už sama sebou!
Nechci být tvá loutka pouhá,
život s tebou se jen rouhá!
Já chci zažít lásku,radost a něhu,
a necítit se s tebou jako ve studeném sněhu.
Nechci říct natvrdo,že s tebou končím,
ale však v myšlenkách se tiše loučím!
Prosím už nech mě žít,nechci tě znát,
teď ti však sbohem navždy chci dát!
Autor Štěpulínka, 09.12.2007
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí