Kým vlastně jsi?

Kým vlastně jsi?

Anotace: pro Tebe, ač Tě neznám...

Nikdy jsem neviděla Tvojí tvář
a přece mě tak dobře znáš
Nikdy jsem necítila hořkost Tvých slov
i tak se každé odpovědi děsím
Kdybych věřila v Boha, Ty bys byl andělem
kdyby snad v Ďábla, byl bys tím nejdokonalejším pokušitelem
Mohl bys být tisícem přirovnání
touhou, mořem nesplněných přání
Mohl bys být vším, nač můžeš jen pomyslet
ale to Ty nejsi...
Jsi zahradou a v ní nejkrásnější květ.
Autor forget-me-not, 09.12.2007
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: face to face, Michael František, Roger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí