Doufám

Doufám

Anotace: Pro Tebe.. jen doufám, že.. no ono je to vlastně všechno v tý básni..

Chytnout tvou ruku,
stáhnout tě z okraje,
tý hrozný propasti,
doufat, že se udržíš,

..že nespadneš..
..že najednou objevíš..
..smysl života tvýho..

Podívej se mi do očí,
řekni, co vidíš,
neměj už strach,
z toho kolem, z toho všeho..

Vrať se prosím do snů,
a opusť jiný svět,
dotkni se těch prstů,
co k tobě míří.. chtěj tě vážně zpět!

..doufám, že nespadneš..
..že zase objevíš..
..třeba zadržíš..
..svůj pád..

Já tě prosím zas,
nechtěj tu temnotu,
vrátit mezi nás,
proleť celou Zem,
a pak pojď sem..

Tak dlouho jsem,
nespatřila tvou zář,
kam se vytratila,
i s tou krásou.. nás dvou?
Kam?
Kam?!
Autor Gabika, 09.12.2007
Přečteno 286x
Tipy 13
Poslední tipující: Elizabeth-Lili, WhiteSkull, La Suneteto, Psavec, Chancer, Ishtar, Bíša
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...souhlas ...

11.12.2007 11:52:00 | WhiteSkull

myslím, že jsi lepší a lepší...
tvoje básničky
:-)

Tahle je navíc teda zajímavá!

10.12.2007 13:53:00 | La Suneteto

Moc pěkné.

10.12.2007 01:37:00 | Psavec

Excelentní! Přeju štěstí a pevnou ruku, nepouštěj! ;-)

09.12.2007 19:53:00 | Chancer

Snad se ti podaří pomoci...

09.12.2007 19:36:00 | Ishtar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí