otrokáři života

otrokáři života

Anotace: jak moc nemám ráda rasismus a všechny individua jenž takto smýšlí.

údery biče s holí
trhají černou kůži
jak moc, jak moc ho to bolí
kanou slzy otrockému muži
co stalo se jen
že bílá rasa takto činí
nějaký přelud nebo sen?
stalo se to, že jsou jiní
tak jdou davy hlav bílých
s holemi a noži
spravedlnost jdou si vybít
jak hloupí jsou mnozí
až jednou přestane černé bavit
být ustrkováni a nazí
taky nás budou toužit zabít
a půjdou černí vrazi
tak setká se světlo s tmou
lidé padnou v boji
zlé myšlenky odejdou
a srdce se zas zhojí
proč řící si lidé nedali
bylo to marné
že do boje spěchali
do smrti nenávratné
Autor Janika, 11.06.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí